Tilaussaunat

Saunominen Yllästunturin huipulla

EDUSTUSSAUNA JA ULKOPOREAMME

Oletko päässyt saunomaan mahtavassa tunturimaisemassa, Yllästunturin huipulla? Nyt siihen on oiva mahdollisuus. Gondolihissin yläasemalla Ravintola Ylläskammin ja Cafe Gondolin vierestä löytyvät saunatilat takkahuoneineen, ulkoporepaljuineen ja upeine maisemineen. Kylpemisen ohella on mukava nauttia pikkupurtavaa ja virvokkeita tai voit vaihtoehtoisesti siirtyä loistomenujen ääreen viereiseen Ylläskammi 718 -ravintolaan.

Varaa vieraillesi, yhteistyökumppaneille tai ystäväporukalla saunat Suomen huipulta. Saunominen tunturin huipulla on huikea kokemus, jonka voit yhdistää lasku- ja ulkoilupäivän yhteyteen tai iltaohjelmaksi. Onnekkaimmat pääsevät vielä ihastelemaan revontulia ulkoporeammeessa nautiskellen! Lisäjännitystä ohjelmaan tuo kabiinikuljetus. Huimapäisimmät löylyttelijät hyppäävät myös maailman ensimmäisen gondolisaunan lauteille!

Kysy tarjous saunoihimme sähköpostitse yllaskammi@yllas.fi tai puhelinnumerosta 040 738 5307.

Lisää kuvia Gondolisaunastamme täältä.

Hinnat:

  • Päiväsauna klo 12-14 välillä 150€ / ryhmä
  • AFTERSKI-sauna klo 15-17 välillä 200€ / ryhmä
  • Iltasauna klo 18-21 välillä 650€ / ryhmä (sis. tamppari-kyyti max 13 hengelle)
  • Sisältää n. 2 tunnin saunavuoron, ulkoporeammeen käytön ja pyyhkeet. Enimmäishenkilömäärä 20. Gondolihissin ollessa käytössä saunomaan pääsee kätevästi gondolihissillä. Ilta-aikana sekä hissin ollessa pois käytöstä Kammin kabiini-kyyti 350€ / menopaluukyyti (max 13 henkeä / kyyti).

SAUNAGONDOLI!

Oletko koskaan saunonut gondolihississä? Nyt siihen on oiva mahdollisuus, tällaista kokemusta et muualta löydä! Saunagondoliin mahtuu neljä henkeä kerrallaan, yksi sauna-kierros kestää n. 20 minuuttia.

Tämä on oivallinen yllätys ja lisä sauna- ja ulkoporeamme-tuotteeseen.

Hinta:

  • 1350€
  • Sisältää 3 kierrosta (enintään 12 henkeä)